πωσ παραγγελνω;

1.Τηλεφωνικά

Μπορείτε να υποβάλλετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, στο 693 764 0227 και να ζητήσετε αποστολή των προϊόντων στο χώρο σας. Η δυνατότητα τηλεφωνικών παραγγελιών προσφέρεται καθημερινά (από τις 10:00 μέχρι τις 18:00).

 

2.Με e-mail

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να υποβάλλετε την παραγγελία σας με ένα e-mail στο drosakisman1@yahoo.gr. Στον τίτλο του μηνύματος θα πρέπει να υπάρχει η διευκρίνιση «ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ». Στο περιεχόμενο θα πρέπει να υπάρχει η αναλυτική περιγραφή και το μέγεθος των προϊόντων που θέλετε να παραγγείλετε, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Ένας δικός μας άνθρωπος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

 

3.Με επίσκεψη στο κατάστημα

Εάν βρίσκεστε κοντά στα φυσικά μας καταστήματα (Μαργαρίτες Μυλοποτάμου Μυλοποτάμου), θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφθείτε. Από τα καταστήματα μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας και να παραλάβετε αμέσως τα προϊόντα, ή να μας ζητήσετε να τα στείλουμε σε διεύθυνση που θα μας υποδείξετε σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

πωσ πληρωνω;

1.Αντικαταβολή

Πληρώστε μετρητά στο courier που θα σας παραδώσει τα προϊόντα που παραγγείλατε από το κατάστημά μας. Εφόσον παραλάβετε και ελέγξετε ότι τα προϊόντα ανταποκρίνονται στην παραγγελία σας, θα πληρώσετε στον υπάλληλο που σας παραδίδει τα προϊόντα, το αντίτιμο της αξίας που αναγράφεται στη απόδειξη.

 

2.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε για τα προϊόντα που επιλέξατε από το κατάστημα μας με απλή κατάθεση στους παρακάτω εταιρικούς τραπεζικούς λογαριασμούς μας:

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δικαιούχος: Δροσάκης Εμμανουήλ Ελευθέριος

IBAN: GR 85 0110 4560 0000 4567 5269 976

Αιτιολογία κατάθεσης: Το όνομά σας